Toinen viikko

 Heyy,

27.9. maanantaina oli ensimmäinen kokonainen koulu päivä, joka lähti käyntiin teorialla. Maanantaisin ja tiistaisin on teoriaa, ja sitten keskiviikkosin ja perjantaisin on tekemis painotteisempaa, ja joka torstai on vapaapäivä. Kaikki tunnit olivat kyllä hyvin mielenkiintoisia, ja jokaisesta jäi mukavasti jotain uutta tietoa käteen, vaikkakin aika pihalla oli alkuun ku alettiin käymään anatomian tunnnilla eri luita läpi englanniksi, ku hyvä ku niitä ees suomeksi muistaa. Ravinto tunneilla alettiin tekemään kolmen päivän ruokapäiväkirjaa, ja seuraamaan päivän kokonais kalori määriä, ja sitten lopuksi katotaan mitä muutoksia voidaan tehdä omiin ruokatottumuksiin, jotta päästään terveellisempään suuntaan. Ensimmäisen viikon jälkeen fiilis on se, että tekisi mieli jäädä koko lukuvuoden ajaksi seuraamaan opetusta. Vähän heikon laatuseks toi lukujärjestys kuva meni, mut toivottavast saa jotain selvää.  




Perjantain sali tunneilla me katottiin sykealueita, missä sykkeet meni alkulämmittelyssä, 15min crossfit tyyppisessä puolikovassa aerobisessa treenissä sekä 6min kovassa anaerobisessa treenissä, joka tehtiin juoksumatolla laittamatta juoksumattoa päälle, niin että siinä tuli vastusta yrittäessä juosta eteenpäin, ja sitten juostiin 20 sekuntia ja levättiin 40, ja se kertaa kuusi. Sen jälkee oliki sit jo sellane olo, et jotain on tullu tehtyy, hyvä fiilis. Jokasesta treenin osasta täytettiin lomaketta mihin laitettiin missä meni sykkeet, millanen oli hengitys ja mitkä oli tuntemukset treenin jälkeen.



Majotukseni täällä on yhden perheen kodissa, jossa mulla on oma huone, ja asumukseeni kuuluu aamupala sekä päivällinen. Ruokatottumukset täällä on vähän erilaiset kun Suomessa päin, enemmän paahtoleipä ja ranskis painoitteisempaa ruokailua. Tähän perheeseen kenen kanssa asun kuuluu äiti, isä ja poika, ja he asuvat meren äärellä, josta mulla on noin 7min kävely matka Bifeen, eli ei yhtään valittamista sijainnin suhteen, varsinkin kun lukujärjestyksessä on muutamankin tunnin tauko oppituntien välissä, niin voi helposti mennä kotiin syömään tässä välissä.






Maanataina ostin kans jäsenyyden Fuse salille, niin pääsee myös koulun ulkopuolella treenaamaan, ja myös testaamaan koulussa opittua. Sinne sai tehtyä hyvin kuukauden jäsenyyden ilma sopimusta, ja treenaamaan pääsee aina ajan varaamalla, ja tähän mennessä ainakin ollu aina hyvin tilaa joka ajalla, eli päässyt aina treenaamaan kun halunnut. 




Kommentit

Suositut tekstit