Viimeinen viikko

 Heyy,

Viimeinen viikko jo, tä kuukausi meni kyllä harvinaisen nopeasti, mielellään olisi jäänyt pidemmäksi aikaa. Koulussa jatkoimme fitness-testien parissa, testattiin esim. maksimi punnerrusten määrä minuutissa. Käytiin vähän läpi millaisia eri testejä käyttää eri tilanteissa, testatessa alussa esim. uuden asiakkaan lähtökuntoa. Jäi hyvin mieleen kun tehtiin testejä itse myös samalla, toisillemme ja itse.



Kävin myös syömässä yhden luokkakaverini kanssa, oli kiva viettää aikaa myös koulun ulkopuolella. Rantakadulla oli paljon suosittuja ravintoloita, niin oli kiva päästä testaamaan niistä taas yhtä.





Loppuviikosta kävimme koko luokan kanssa kävelemässä Bray Cliff- reitin, mikä oli todella upea. Meillä sattui vielä hyvä tuuri sään kanssa, ja sinä päivänä oli täysin pilvetön taivas ja ihanan lämmin. Reitti oli noin 7kilsaa pitkä. 





Sitten oliki jo yhtäkkiä lähtöpäivä, koko reissu meni niin nopeasti. Viihtysin erittäin hyvin, ja olen onnellinen että lähdin. Viimeisenä päivänä luokkakaverini yllättivät vielä herkuilla. <3



Sitten muutaman random kuva taas vaan loppuun. 








 




Kommentit

Suositut tekstit